Heksia | Samenkomen zonder coven

Er zijn verschillende manieren om Magickal Minds te ontmoeten zonder in een coven te zitten. Door evenementen te bezoeken kan je contacten opdoen en verbinden met gelijkgestemden.


Een van deze evenementen is Heksia.

Heksia is een jaarlijks evenement dat plaatsvind bij het PreHistorisch dorp in Eindhoven.

Tijdens dit evenement zijn er verschillende activiteiten en kraampjes.


Dit jaar is het thema van Heksia 'Jaarfeesten'. Voor elk jaarfeest is er er een activiteit bedacht. Voor het jaarfeest Litha kan je bijvoorbeeld een wens opschrijven voor een ander en een klein ritueeltje doen.


Een van de hoogtepunten is natuurlijk de markt. Er staan verschillende kraampjes waaronder By Morag en Kolie. Tijdens deze markt vind je alles van amuletten tot kruiden en keteltjes. Alles wat een heks nodig kan hebben dus!


Het leuke aan Heksia is dat je, niet alleen aan de standhouders, maar ook aan vrijwilligers en zelfs medebezoekers vragen kan stellen. Wil je iets weten? Spreek dan gerust iemand aan. (niemand zal je vervloeken haha).


De tickets voor dit jaar zijn uitverkocht, heb jij er toevallig één kom dan even een praatje maken bij ons, wij staan met nog andere leuke mensen in het ambachtshuis, naast het restaurant.


Have a lovely day, Magickal Mind!

Liefs Ann en Renske15 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beltane