Readings 

Heks & Autist Enzo

H&A Enzo bied tijdens Magickal Minds een aantal Readings aan door middel van kaartleggingen en pendelen. Daarnaast kan je ook een healing laten doen door Dennis en Karein.

Wil jij jouw plek reserveren? Neem dan contact op met H&A Enzo via email of via messenger

 

 

 

Kaartleggingen:

€7,50 Uitgebreide verleden, heden en toekomstlegging door Dennis

Wat jij kan verwachten: Je krijgt 1 persoonskaart, 3 kaarten voor het verleden, 2 voor het heden en 3 voor de toekomst. 

 

€7,50 Kaartlegging gericht op situatie door Lucy

Wat jij kan verwachten: We gaan dieper in op de situatie. De kaarten geven de problemen weer en geven advies om op het juiste pad te komen. Je krijgt een kleurenkaart, een selfcarekaart en inzichten uit de zielkaart.

 

€7,50 Kaartlegging gericht op situatie door Karein

Wat jij kan verwachten: We gaan eerst dieper in op de situatie, daarna krijg je advies om op het juiste pad te komen en aan het eind van de sessie leg ik nog een krachtkaart voor jou. Je zal meer inzicht hebben in je situatie en je weet wat je te doen staat.

 

Healing:

€5,00 Healing op afstand door Dennis (15 min.)

Je krijgt een healing op afstand, afgestemd op jouw probleem. De healing werkt op elk gebied. Emotionele balans, lichamelijke pijnen, mentale struggles en spirituele blokkades. Verdere info volgt in de eerste 5 minuten tijdens de voorbereiding. De healing zelf duurt ca. 10 minuten.

 

€15,00 Trancehealing door Karein (30 min.)

Ik doe dit al sinds ik 16 ben. Ik voel in op jouw energie om te zien wat jouw thema's/pijnen zijn. Door deze healing krijg je meer rust in lichaam en geest, kom je beter in balans en zit je beter in je vel.

 

Pendel:

€7,50 Pendelen door Lucy (15 min.)

Ik doe het al vanaf mijn 12e. Ik tune in op de energie van overledenen, zowel personen als dieren, en daardoor kan ik vragen met ja, nee en misschien beantwoorden.

Hier komen binnenkort alle reading en behandel mogelijkheden te staan.