Algemene informatie

Contact: info@magickalminds.nl

Datum: 3 & 4 juli 2021

Plaats: Jan Stuversdreef 4, 5315NZ Kerkwijk (Gelderland)

Tickets: Koop hier uw tickets 


Wat te verwachten?

Magickal Minds vind plaats op een ruime locatie omringt door natuur.

Er worden verschillende (gratis) activiteiten georganiseerd waaronder een treasure hunt wandeling voor jong en oud. Tijdens het event is er een gratis kidscorner en een creacorner waar kinderen en volwassen creatief bezig kunnen zijn. Voor de mensen die drukte niet zo fijn vinden is er een speciale 'Zen Zone' ingericht waar zij tot rust kunnen komen. Voor Magickal Minds die juist graag kletsen en anderen ontmoeten zijn er ook veel mogelijkheden zoals meet Magickal Minds met babbel potten.

 

Tijdens het event zullen er verschillende lezingen en workshops plaatsvinden, deze zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Daarnaast zijn er een aantal goede doelen uitgenodigd door Magickal Minds zodat zij voorlichting kunnen geven en donaties persoonlijk kunnen accepteren.

Tot slot is geen evenement compleet zonder een Markt vol leuke standhouders! Wij hebben een markt waar plek is voor veel standhouders met de mooiste unieke producten. 

 

De standhouders, workshops, lezingen en andere (gratis) activiteiten zullen binnenkort aangekondigd worden. Heeft u vragen? neem dan contact met ons op 

 


Hoe kom ik er?

Auto: De locatie is dichtbij de A2 en is met de auto dus goed bereikbaar. Op de locatie is een parkeerterrein waar van te voren parkeertickets kunnen worden besteld. 

Carpool: Carpoolen is goed voor het milieu en het is natuurlijk super gezellig! In onze facebook groep meet Magickal Minds ontmoet je anderen en kan je oproepen plaatsen om samen te carpoolen.

OV: Magickal Minds is met het OV te bereiken. Vanaf het station in Zaltbommel gaan er meerdere bussen (49, 68, 860) naar de Pr. Willem Alexanderstraat. Vanaf daar is het ca. 15 minuten (1,8 km) lopen naar Magickal Minds. Kijk voor de actuele informatie op 9292.nl of een andere reisplanner.