Sterrenbeelden, Ram

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 11:51

It's Aries season witches!!!!

 

 

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee. 

 

Wanneer je geboren bent tussen 21 maart en 20 april, dan is jouw sterrenbeeld Ram. 

De Ram is een vuurteken. Ze kunnen goed opschieten met de Leeuw en Boogschutter.

 

Rammen bezitten een aanstekelijk enthousiasme. Ze gaan heel impulsief het avontuur aan en weten anderen net zo enthousiast te maken voor wat zij belangrijk vinden. De drive om altijd bezig te zijn en nieuwe dingen te proberen maakt dat ze wat minder geduldig kunnen wachten of stilstaan. Hun aanstekelijke doorzettingsvermogen inspireert de mensen om de ram heen om hun dromen te volgen en op zoek te gaan naar uitdaging.

 

De Ram communiceert graag op een directe manier en zegt waar het op staat. De Ram kan hierdoor wat bot overkomen, maar in het algemeen hebben ze het beste met je voor. De Ram zal wat sneller gefrustreerd raken als iemand om de hete brij heen draait.  Vertel je dus graag lange verhalen met veel details? Denk dan nog eens na en maak het lekker kort en direct, voordat je bij de praktische Ram aanklopt. 

 

Het gebeurt de zelfverzekerde Ram nog wel eens dat ze overmoedig zijn en zichzelf overschatten. Doordat de Ram niet snel ergens bang voor is en goed van vertrouwen komen ze soms in situaties terecht die ze niet helemaal voorzien hebben. Gelukkig is de Ram vindingrijk genoeg om zich daar weer uit te redden. 

 

 

Wat zou jij nog meer willen weten over de Ram?


Have a lovely day, Magickal Mind!

Liefs Renske


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.