Derde oog

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 10:12

Het derde oog, ook wel het voorhoofd- of zesde chakra genoemd, is het centrum van je spiritualiteit en intuïtie. Wanneer je je derde oog ontwikkelt, ontwikkel je de spirituele krachten die je altijd met je mee hebt gedragen. 

 

Hoe open je je derde oog?

Je derde oog kun je op veel manieren ‘openen’. Mijn favoriete manier is door met mijn volledige aandacht naar het gebied gaan waar je derde oog zit. Bij mij is dat iets boven het tussenstukje van mijn wenkbrauwen. Meestal voel ik wel een soort kriebeltje of een stroming van energie. Dan weet ik dat mijn derde oog open gaat.

 

Meditatie

Een andere manier om je derde oog te openen is meditatie. Ga zitten of liggen en adem diep in en uit. Als je het fijn vindt kun je een edelsteen in je hand houden of op je voorhoofd leggen. 

 

Edelstenen die bij het derde oog horen zijn:

✨ Lapis lazuli

✨ Amethist

✨ Fluoriet

✨ Azuriet

✨ Sodaliet

✨ Rookkwarts

 

 

Wat is jouw ervaring met het derde oog?

 

have a lovely day, Magickal Mind!

Liefs, Anna🦋

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.