Sterrenbeelden, Vissen

Gepubliceerd op 7 maart 2021 om 11:01

Wanneer je geboren bent tussen 19 februari en 20 maart, is jouw sterrenbeeld Vissen.

Vissen zijn een waterteken en kunnen goed overweg met Krab en Schorpioen.

 

 

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee. 

 

Wanneer je geboren bent tussen 19 februari en 20 maart, is jouw sterrenbeeld Vissen. Vissen zijn een waterteken en kunnen goed overweg met Krab en Schorpioen.

 

Vissen zijn over het algemeen erg intelligent en creatief. Net zoals andere watertekens zijn vissen erg emotioneel en voelen diep. Wil je meer lezen over water tekens klik dan hier.

 

Ze hebben vaak respect voor wijsheden van anderen en hebben een ver ontwikkeld empathisch vermogen. Vissen voelen vaak goed de intentie en het karakter van een ander aan.

 

Vissen is het laatste sterrenbeeld van de 12 sterrenbeelden. Dit betekent dat het sterrenbeeld vissen van alle sterrenbeelden het dichtst bij de andere wereld staat. Hierdoor hebben vissen de aanleg om goed te kunnen divineren, een zesde zintuig hebben of paranormaal begaafd zijn.

 

Expressie staat voor vissen hoog aan het lijstje. Omdat vissen creatief zijn is dit vaak in kunst, maar ook met hun kleding. Vaak kleden vissen zich hoe zij zich voelen of willen uiten. 

 

Over het algemeen hebben Vissen emotionele, creatieve, intuïtieve en intelligente persoonlijkheden. Deze eigenschappen maken het dat vissen goede verzorgers zijn maar ook goede artiesten of kunstenaars kunnen zijn.

 

 

Wat zou jij nog meer willen weten over Vissen?𝙃𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙙𝙖𝙮, 𝙢𝙖𝙜𝙞𝙘𝙠𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙣𝙙!

 

xXx Ann


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.