Recept, Gezichtsmasker

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 10:48

Ik deel graag een receptje voor een fijn gezichtsmaskertje met jullie.

 

Mijn favoriete manier van selfcare is door een lang en warm bad te nemen! Hierin doe ik graag een fijne bruisbal of verschillende kruiden, net waar ik zin in heb. Ik maak graag een maskertje voor mijn haar en gezicht, kaarsjes aan, soms een filmpje en een kopje thee erbij. zo kom ik maximaal tot rust! 

 

 

 

Recept

1 eetlepel honing

1 eetlepel havermout

2 eetlepels yoghurt

 

Zo maak je het:

Mix alle ingrediënten in een schaaltje, voeg wat water toe als het masker te dik is. Breng aan op een gereinigde huid en laat 10-15 minuten zitten. Verwijder het masker met een warme vochtige doek en geniet van het resultaat. 

 

Wat is jouw favoriete manier van selfcare? Laat het weten in de comments!

 

Have a lovely day, magickal mind!


Liefs, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.