Sneeuwmagie

Gepubliceerd op 9 februari 2021 om 09:50

Sneeuw heeft voor mij altijd al iets magisch gehad. 

Vol met vrouwelijke energie, verbonden met emoties en intuïtie, hoort sneeuw bij het element water. 

 

Reiniging

Vers gevallen sneeuw is perfect voor reiniging van jouw magische voorwerpen. Gebruik sneeuw alleen bij voorwerpen die tegen water kunnen. Wrijf het voorwerp in met sneeuw en klop het daarna goed af. 

 

Gebruik ook wat gesmolten sneeuw om toe te voegen in je badwater voor een reinigend bad. Komende nieuwe maan kun je zelfs sneeuw en maan magie combineren, door met sneeuw maanwater te maken.

 

Als je dan toch aan het reinigen ben kun je ook wat sneeuw toevoegen aan je schoonmaakwater of er een kamer spray van maken. Aan deze roomspray kun je nog kruiden toevoegen voor extra werking en geur. 

 

Healing

Naast reinigen is sneeuw ook zacht, dempend en verzachtend. Gebruik sneeuw in je magie voor het verzachten van verdriet, het dempen van pijn, of het helen van je hart. Maak bijvoorbeeld met deze intentie sneeuw water of gebruik sneeuw in een ritueel. 

Bevriezen

Sneeuw is zoals de meeste van jullie wel weten koud ;) en daardoor goed geschikt om te gebruiken voor uitstel en bevriezen. Gebruik sneeuw in de bevroren vorm om iets uit te stellen, te bewaren of om iets te stoppen. 

Loslaten

Gebruik smeltende sneeuw om iets los te laten of om iets te laten verdwijnen. Schrijf bijvoorbeeld in de sneeuw wat je kwijt wilt en laat het daarna smelten. 

Wil je iets kwijt of uitbannen, stop dan jouw intentie in een sneeuwbal en gooi deze van je af. Herhaal zo nodig! Dat is niet alleen nuttig, maar lucht ook lekker op om eens flink van je af te gooien. 

Bescherming

Een grote berg sneeuw blokkeert en houdt tegen. Gebruik een sneeuwmuur of een sneeuwpop voor bescherming. Voor extra kracht kun je passende symbolen toevoegen. 

Transformatie

Al deze vormen van hetzelfde goed, dat staat voor transformatie, gebruik sneeuw in veranderende vorm in jouw magie als symbool voor wat jij wilt veranderen.

 

Download hier de Sneeuwmagie printable

 

 

En vergeet niet. Elk sneeuwvlokje is uniek, net als jij.

Vertel!   Wat ga jij deze week doen met sneeuw?

 

Have a lovely day Magickal Mind!

 

Liefs Renske


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.