Water correspondenties

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 11:41

Er zijn veel verschillende soorten water die je kan gebruiken tijdens spells en rituelen.

Helemaal nu er veel sneeuw gevallen is is het handig om een potje of flesje te bewaren.

 

Waarom? dat lees je in onze blog.

 

Meer water

Meer water, ook wel stil water is heel goed te gebruiken voor rust. Daarnaast kan het helpen bij spreuken en rituelen voor geluk en tevredenheid.

Rivierwater

Net zoals een rivier helpt rivierwater met verder gaan, een nieuw hoofdstuk beginnen en loslaten. Het wast als het ware alle zorgen en negativiteit weg. 

Sneeuw of ijs water

Sneeuw water wordt vooral gebruikt in spellwork rondom verandering en afsluiting, maar sneeuw water heeft nog veel andere werkingen. Zo kan het ook helpen bij purificatie en is het geweldig voor het opladen van edelstenen.

 

Zeewater

Zeewater is het beste water om te gebruiken bij helen en cleansen. Omdat zeewater zout is kan je het ook voor veel rituelen gebruiken waar je zout voor gebruikt, denk hierbij aan beschermingsrituelen of zelfs banishing.

 

Storm water

Een storm is vaak erg krachtig en sterk dus storm water is dat ook. Dit water kan je het beste gebruiken voor emotionele kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Daarnaast wordt het gebruikt om spells krachtiger te maken.

 

Regenwater

Regenwater en storm water zijn heel wat anders. Regenwater is namelijk goed voor spreuken en rituelen rondom groei, vruchtbaarheid en energie. 

 

Wil je dit overzicht in jouw eigen BOS? Download dan de printable hier.

 

 

Welk water werk jij het meeste mee?

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

xXx Ann 🌿


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.