Wierook Momentje

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 10:24

Mijn favoriete manier van magie zijn kleine dagelijkse ritueeltjes.

Een tijdje terug deelde ik al een manier om met thee een beetje magie toe te voegen aan je dag.

Vandaag vertel ik je graag over wierook! 

 

 

Wierook is een must have in mijn dagelijkse routine, elke dag kies ik intuïtief een geur uit om te branden. Soms is dat een paar dagen hetzelfde en soms elke dag een andere. Zolang het goed voelt en je blij maakt is het prima. Mijn persoonlijke favoriet is alles met jasmijn, daar kan ik geen genoeg van krijgen. 

 

Een perfect moment om wierook te branden is in de ochtend, zo kun je je dag met een bijpassende energie vullen. Ook nadat je je huis hebt gereinigd is het een goed moment om wierook te branden, zo laad je je hele huis weer op met goede energie!

 

 

Wat is jouw favoriete moment om wierook te branden? Laat het weten in de comments!

 

Have a lovely day, Magickal Mind!


Liefs, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.