Imbolc, wat gaan wij doen

Gepubliceerd op 26 januari 2021 om 23:38

Het eerste jaarfeest van 2021 is weer aangebroken! In deze blog lees je wat wij gaan doen met Imbolc

Ann

Voor imbolc ga ik een ritueel doen voor een nieuw begin. Na veel veranderingen en het naderende einde van mijn studie is er een nieuw hoofdstuk aangebroken. Door dit ritueel laat ik het oude achter mij en begin ik bewust aan mijn nieuwe hoofdstuk.

 

xXx Ann

Anna

Voor imbolc ga ik mooie kaarsen maken die mijn ritueel ondersteunen. Met dit ritueel wil ik mij focussen op een nieuw begin en ga hiervoor een fijne meditatie gebruiken.  Ook leg ik graag tarot kaarten om inzicht te krijgen in het proces waarin in nu zit, mijn favoriete spread is een simpele drie kaart spread.

 

Liefs, Anna

Renske

Dit jaar wil ik voor Imbolc brood bakken. Een simpel gevlochten brood met maanzaadjes. Symbolisch voor alles wat nog gaat groeien. 

 

Verder merk ik dat ik al begonnen ben aan de “voorjaarsschoonmaak” Opruimen, uitzoeken en bepalen wat ik nog nodig heb. 

De grond is nog koud, maar de voorbereidingen voor de groei zijn al aanwezig in de tuin en binnen kunnen de eerste stekjes en zaadjes al ontkiemen.

 

Blij kijk ik uit naar het warmere weer en de zon die weer langer schijnt.

Wij lezen graag jullie plannen voor Imbolc, laat het ons weten of tag ons op social media in jouw imbolc posts!

 

Liefs, Ann, Anna & Renske


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.