Book of Shadows met Tanja, deel 3

Gepubliceerd op 23 januari 2021 om 10:24

Een van de eerste pagina's die ik in mijn journal maak is een pagina over Energie. Ik gebruik vaak de kracht van energie om mijn boeken en tools op te laden, maar bijvoorbeeld ook in contact maken met de natuur.

 

De kleur bruin komt bij mij vaak voor. De kleur van de aarde, maar kan ook helpen stimuleren van concentratie, besluitvaardigheid, telepathie en heel handig, het terug vinden van je spullen. 

Hoe donkerder bruin, hoe meer contact (grond, aarde) je voelt. 

 

Daarom is mijn achtergrond dit keer ook bruin. Dit heb ik gedaan met simpele waterverf. Daar heb ik ook de doodles mee ingekleurd. 

 

De doodles zijn van mijn hangers die ik altijd bij me draag en de energie die ik wil gebruiken in kan opslaan. 

Ik ben absoluut geen tekenaar en het hoeven geen perfecte tekeningen te zijn, het gaat om de energie die je mee geeft aan de tekening, en zo dus in je boekje kunt bewaren en gebruiken. 

 

De losse woorden die er bij staan, zijn voor mij associaties met energie, dat kan voor iedereen anders zijn. 

 

De afwerking doe ik zoals gewoonlijk met een paar simpele lijnen en hoekjes, dit keer heeft het niet meer nodig, dan ga ik voor mijn gevoel het doel voorbij. Je kunt het altijd naar je eigen smaak indelen en decoreren, ook dat kan energie bevatten.

 

Nog een laatste tip: 

Waar jij je energie uit haalt of in opslaat, hoeft niet iets tastbaars te zijn. Dat kunnen ook dingen zijn als licht, muziek of een bepaalde kleur. Volg je gevoel, ook als je een pagina maakt. Veel plezier!

 

Have a lovely day Magickal Mind!

 

Liefs Tanja


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.