Handige Apps

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 10:00

Er zijn veel apps die kunnen helpen bij het bijhouden van de maanfases, jaarfeesten en alles wat je geleerd hebt. Daarnaast is het misschien ook handig om andere informatie bij de hand te hebben. In deze blog schrijf ik over de verschillende apps die ik gebruik en jou ook kunnen helpen.

1: ‘Wicca’

De app Wicca staat vol met verschillende spreuken en rituelen. Deze app is vooral handig voor mensen die inspiratie nodig hebben bij het maken van hun spreuken. Door de vele gecompliceerde spells in deze app is het soms lastig om aan alle benodigdheden te komen. Kortom: veel inspiratie!

 

2: ‘Wicca kalender’

De wicca kalender is een goede app om bij te houden welke maanfase het is en welk jaarfeest eraan zit te komen. Door de countdown functie weet je precies hoelang je nog hebt tot de eerst volgende feestdag.

 

3: ‘The Pattern’

The pattern is een geweldige app die door middel van jouw geboortedatum, plaats en tijd elke dag tips geeft. Het is niet alleen een horoscoop voor een dag maar hij laat ook zien welke invloeden de planeten op jou kunnen hebben deze week, maand of zelfs nog langer.

Naast jouw eigen birth chart en horoscoop kan je ook vrienden toevoegen en kijken waarin jullie hetzelfde zijn of juist anders.

 

4: ‘Notion’

Notion is een geweldige app voor het bijhouden van je BOS.

Omdat het een diverse app is kan je het voor alles gebruiken van spreuken tot recepten tot financiële overzichten. Een echte alles in één app dus! Het leuke aan notion is dat je het niet alleen kan instellen als de startpagina op je computer maar ook als app kan downloaden op je telefoon en tablet.

Welke app gebruik jij het meest? (buiten social media om dan ;D )

 

Have a lovely day, Magickal Mind

 

xXx Ann


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.