Dankbaarheid

Gepubliceerd op 30 december 2020 om 09:59

Er is zo veel om dankbaar voor te zijn! Vandaag lees je waar Anna, Ann en Renske dankbaar voor zijn dit jaar.

 

Anna

Dit jaar ben ik dankbaar voor de liefde en kracht die ik in mijzelf heb gevonden. Na een grote verandering in mijn leven heb ik een totaal andere kant van mijzelf ontwikkeld, ik ben gegroeid als persoon. 

 

Ik heb kansen gepakt en een bijzondere spirituele transformatie ondergaan. Terugkijkend op deze periode ben ik dankbaar voor de lessen en de mooie tijd die ik heb gehad.

 

Ik heb rust en tegelijkertijd kracht in mijzelf gevonden, maak mij minder zorgen over de kleine dingen in het leven en heb een groot stuk zelfliefde gevonden. Dit voelt als absolute vrijheid.

 

Ook ben ik dankbaar voor Ann en Renske, met zijn drieën hebben we Magickal Minds gebracht waar we nu zijn, en dat zou natuurlijk niet zijn zonder onze lieve lezers, bezoekers en standhouders. Bedankt voor al jullie support en ik hoop jullie allemaal te kunnen spreken op Magickal Minds 2021!

 

Liefs Anna

 

Ann

2020 was een bijzonder jaar. Niet alleen moesten wij ons aanpassen aan de rare en unieke omstandigheden maar er is ook veel moois gebeurd.

 

Dit jaar heb ik met twee fantastische vrouwen Magickal Minds mogen plannen, opzetten en vormgeven. Niet alleen ben ik dankbaar voor Magickal Minds maar ook voor Anna en Renske individueel.

 

Daarnaast ben ik dankbaar voor alle privileges die ik heb. Een dak boven mijn hoofd en een plek om thuis te studeren. Dit jaar heb ik gezien dat dit voor mijn leeftijdsgenoten niet altijd vanzelfsprekend is. 

 

Ik ben dankbaar voor alle kansen en vrijheid die ik heb mogen ervaren dit jaar. Door het vertrouwen van mijn lieve klanten heb ik Kolie mogen uitbreiden en heb ik veel kunnen groeien. 

 

Vrijheid heb ik gekregen van Renske en Anna, die ervoor hebben gezorgd dat ik tijdens mijn examens wat meer rust had bij Magickal Minds en mij even kon focussen op school. (mijn laagste cijfer is gewoon een 8.4!!!! super dankbaar voor)

 

En last but not least ben ik dankbaar voor jullie! Zonder jullie zou Magickal Minds niet zijn wat het nu is. Of je nou tickets hebt gekocht, boxen hebt besteld, onze blogs of printables deelt of dat je een stille lezer bent, ALLE support betekend zoveel voor ons! 

 

Daar ben ik dankbaar voor!

xXx Ann

 

Renske

2020, wat een jaar!

Wat heb ik gemopperd en gehuild om de beperkingen die opgelegd zijn tijdens de vele lockdowns van dit jaar. Ik moest mijzelf streng toespreken…. Renske, wees dankbaar. Je hebt familie en vrienden om te missen. Je hebt een dak boven je hoofd en genoeg voedsel om geen honger te hebben. Deze dingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik realiseer me hoe goed we het eigenlijk hebben nu. 

 

Voor wie het nog niet weet, ik heb zware tijden achter de rug. Vanaf april 2018 heb ik een pittig revalidatie traject doorlopen. Hard werken, veel dingen weer opnieuw leren. Vooral hier in dit Magickal Minds team ben ik er achter gekomen wat ik allemaal wel weer kan. Hier ben ik dan ook vreselijk dankbaar voor. 

 

Dankbaar  voor de support van mijn teamgenootjes, de acceptatie en de liefde! Zo blij dat jullie kunnen dealen met mijn crazy vrijdagen! Lieve Magickal Minds, ook ik ben dankbaar voor jullie. De contacten die gemaakt zijn met jullie mooie mensen, de samenwerking met jullie en de input en support die ik gekregen heb van jullie!

 

Zo graag zou ik jullie allemaal zien op Magickal Minds 2021. Laten we met zijn allen heksen dat het zo mag zijn,

Liefs Renske

 

Have a lovely year Magickal Mind!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.