Sterrenbeelden, Steenbok

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 07:21

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee. 

 

Wanneer je geboren bent tussen 22 December en 19 januari, is jouw sterrenbeeld Boogschutter. De Steenbok is een aardeteken en kan goed overweg met kreeft en stier.

 

Steenbokken zijn vaak ambitieus en gedreven, ze vinden het fijn om een levensdoel te hebben en kunnen het lastig vinden om niet ergens mee bezig te zijn. Ook zijn ze praktisch en vindingrijk, ze kunnen creatief zijn met hun oplossingen. Maar pas wel op, ze kunnen eigenwijs zijn en doen graag dingen op hun eigen manier.

 

Steenbokken zijn betrouwbaar, als een steenbok je iets beloofd dan kun je er vanuit gaan dat ze hun belofte ook waar maken. Veel steenbokken vinden het lastig om zich open te stellen, hierdoor kunnen ze koel overkomen. maar als een steenbok je eenmaal in zijn/haar hart sluit dan laten ze zich van een hele andere kant zien!

Ben jij een steenbok? laat het weten in de reacties!

 

Have a lovely day, magickal mind.

Liefs, Anna 🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.