Maak je huis gezellig voor yule

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 01:12

Hoe maak je een huis gezellig met yule? 

Yule is een tijd waarin ik het fijn vind om lekker binnen te zijn en het in huis gezellig te maken, in deze blog laat ik je zien hoe jij jouw huis ook helemaal knus kan maken voor deze periode van het jaar!

 

Ben je benieuwd naar welke dingen echt bij yule horen? Lees het in deze blog

 

Kaarsen

Kaarsen zijn wat mij betreft de makkelijkste manier om het in huis knus te maken, je kan bijvoorbeeld een mooi dienblad of plateau versieren met dennenappels, gedroogd fruit en dennentakken.  Gekleurde kaarsen geven een mooie intentie mee en het staat meteen ook gezellig.

 

Pentagram

Een pentagram is ideaal om je huis mee te versieren, je kan deze uitgebreid versieren met dennenappels, stukjes schors of andere natuurlijke materialen. Als je nog een beetje in de bezemkast zit is dit ideaal omdat hij ook gewoon op een kerstster lijkt😉

 

Yule boom

Als je graag een kerstboom in huis hebt is het leuk om te versieren met natuurlijke materialen, denk aan gedroogde sinaasappelschijfjes, kaneelstokjes, steranijs, dennenappels of houten runes. 

 

Lichtjes

Net als kaarsen zijn lichtjes perfect om je huis gezellig te versieren, gebruik ze in je yule boom of zoals de foto in een hoge vaas met dennenappels!

 

Yule krans

Een krans is super leuk om op je voordeur te hangen, maar ook ergens anders in huis is het super leuk om een krans te hangen. Afgelopen zaterdag heb ik een live DIY gedaan, deze kun je hier terug kijken om alsnog gezellig mee te doen of ter inspiriatie.

 

Hopelijk heb je wat inspiratie op gedaan om jouw huis gezellig te maken. Laat ons zien hoe je jouw huis hebt versierd via instagram of facebook door @magickalminds_ te taggen in je bericht!

 

Have a lovely day, magickal mind!

Liefs, Anna 🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.