Ann's Witchy Faves

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 10:12

In deze blog vertel ik jullie over mijn witchy faves. Mijn favorieten zullen voor sommigen bekend zijn, anderen zullen er misschien nog niet veel over weten. Ben jij ook zo benieuwd? lees dan nu verder!

 

#1: Amethist

 

Amethist is de eerste steen die ik ooit gekocht heb. Hij past bij mijn sterrenbeeld, vissen.

Amethisten zijn een van mijn lievelings stenen omdat ze er altijd mooi uit zien en de werking ook goed bij mij past. 

Amethisten zijn geweldig om je kracht en ondersteuning te geven in het leven en oefenen. Het is ideaal om onze geest te zuiveren, evenals de ruimtes waarin we leven. Geweldig om intenties vast te stellen en ze vast te houden. Je kunt hem in je huis plaatsen of bij je dragen als een draagbaar energiepakket.

Amethist wordt vaak geassocieerd met spiritualiteit, intuïtie en inzicht. Het bevordert zelfkennis en een hoger perspectief op dingen, daarom is het een steen van Zuiverheid en Rust.

 

#2: Toermalijnkwarts

 

Toermalijnkwarts staat hoog op mijn lijstje met favoriete edelstenen. Voor mij is het de perfecte combinatie: Zwarte toermalijn en Bergkristal.

 

Toermalijnkwarts combineert de eigenschappen van Toermalijn en Bergkristallen. Toermalijn zuivert de eigen energie en beschermt tegen negativiteit, terwijl kwarts de energie er door versterkt. Deze combinatie maakt Toermalijnkwarts tot een krachtige schildsteen die, afhankelijk van de gewenste intentie van de drager, negatieve energie kan versterken en teruggeven, zoals een spiegelspreuk, of de negatieve energie kan omzetten in positieve energie voor de drager.

 

Toermalijnkwarts is een effectieve aardende steen en versterkt het energieveld van het lichaam tegen externe invasie en weert schadelijke omgevingsinvloeden af. Het wordt vaak gezien als een symbool van eenheid en is een effectieve probleemoplosser. Het elimineert gekristalliseerde patronen die destructief zijn of kunnen zijn in het eigen leven en spanningen op elk niveau loslaten.

Zijn bevrijdende kracht tegen negatieve energie kan worden gebruikt om ons te helpen de kracht te realiseren die nodig is om negatieve of vijandige relaties en situaties te verlichten. Toermalijnkwarts brengt yin / yang-energieën in evenwicht. Het harmoniseert ongelijksoortige en tegengestelde elementen en polariteiten en zet negatieve gedachten en energieën om in positieve. Psychologisch helpt het om de schaduw energieën te integreren en te helen, waardoor zelfsabotage wordt verlicht. Het harmoniseert de meridianen, de subtiele lichamen en de chakra's.

 

#3: Rozemarijn

Rozemarijn https://kolie.nl/nl/rozemarijn?search=rozemarijn is een van mijn favoriete kruiden om mee te nemen. Rozemarijn is net als een witte kaars of een bergkristal een goede vervanger. Heb je kruiden nodig die je niet hebt? Gebruik in plaats daarvan rozemarijn.

Rozemarijn kan worden gebruikt in spreuken voor trouw en herinnering en om jaloezie te verdrijven. Rozemarijn kan worden gebruikt voor rituele baden, baden in rozemarijn zal uw geheugen verbeteren en u onvergetelijk maken voor degenen die u de hele dag ontmoet.

Gebruik het om kruidenwater te maken voor reiniging, zegen en zuivering.

Zoals hierboven vermeld, verbetert rozemarijn het geheugen, waardoor het een perfect kruid is om te gebruiken voor succes op school en spreuken om de jeugd te behouden!

Verbrand het als wierook als je mediteert of droomwerk doet om vorige levens te herinneren.

 

 

#4: Kamille thee

Kamille thee is mijn lievelingsthee. Het is een zachte thee zonder overheersende smaak. Daarnaast kan je het bijna overal krijgen en werkt het kalmerend.

Kamille thee is mijn go-to keuze aan het einde van de dag om even bij te komen.

 

 

Wat is jouw favoriete item? Laat het ons zien!

 

Have a lovely day, Magickal Mind

Ann 🌿


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.