Sterrenbeelden, Boogschutter

Gepubliceerd op 7 december 2020 om 09:34

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee. 

Wanneer je geboren bent tussen 23 november en 21 december, is jouw sterrenbeeld Boogschutter. De Boogschutter is een vuurteken en kan goed overweg met Tweelingen en Ram.

 

Boogschutters zitten moeilijk stil. Als vuurteken zit beweging in hun bloed. Ze hebben graag iets te doen, te leren of te ontdekken. Boogschutters werken wel graag naar een doel toe in tegenstelling tot gewoon maar bezig zijn. Om hun horizon te vergroten reizen ze graag en hun aangeboren nieuwsgierigheid maakt dat ze het fijn vinden om nieuwe dingen te ontdekken.

 

Vrijheid betekent veel voor de boogschutter. Wanneer ze vastzitten zonder de mogelijkheid nieuwe dingen te ontdekken zullen ze onrustig worden. Omdat de Boogschutter altijd in beweging wil zijn kunnen ze nog wel eens ongeduldig zijn.

 

Over het algemeen zijn Boogschutters sterke, uitbundige en extraverte persoonlijkheden. Daarbij zijn ze flexibel en positief ingesteld. Deze eigenschappen maken ze tot goede leiders. 

 

 

Wat zou jij nog meer willen weten over de Boogschutter?𝙃𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙙𝙖𝙮, 𝙢𝙖𝙜𝙞𝙘𝙠𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙣𝙙!

 

𝙇𝙞𝙚𝙛𝙨 𝙍𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 🌎


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.