Sigils

Gepubliceerd op 19 november 2020 om 10:36

Jullie kennen ze vast wel sigils, maar hoe maak je ze? In deze blog ga ik jullie vertellen over een paar verschillende manieren om sigils te maken. Wil je meer weten? lees dan verder!

Stap 1: De intentie

De intentie van een sigil is erg belangrijk. Deze intentie schrijf je op, als je wil kan je er zelfs even over mediteren. Als de de intentie opgeschreven hebt maak er dan een (korte) zin van. Bijvoorbeeld: I am brave. Als je deze intentie opgeschreven hebt is het tijd voor stap 2.

 

Stap 2: Wegstrepen

Als je jouw intentie opgeschreven hebt in een zin dan ga je letters wegstrepen.

Streep alle klinkers en alle dubbele letters weg. Bij I am brave zou dit dan mbrv worden.

 

Stap 3: De Methode

Zoals je op het plaatje kan zien zijn er vele methodes om een sigil te maken. Op de afbeelding staan slechts een paar methodes. De ene methode is niet per se beter dan de andere, een aantal methodes zijn wel makkelijker dan de anderen omdat je hier zelf niet veel voor hoeft te doen. Bij de eerste methode bedenk je zelf hoe je de verschillende onderdelen per letter met elkaar wilt combineren wat wat lastiger kan zijn voor mensen die dit moeilijk vinden. 

Conclusie: kies de methode die JIJ het fijnste vindt en maak jouw eigen sigil.

 

Stap 4: Het gebruik

Een sigil kan je op heeeeel veel verschillende manieren gebruiken. Heb je een sigil voor concentratie, schrijf hem bijvoorbeeld in je agenda of op een notitieblok. Heb je een sigil voor bescherming, schijf hem dan op onder je schoenzool. Heb je een sigil voor het aantrekken van geld stop hem dan bijvoorbeeld in je portemonnee.

Zo zijn er veel verschillende manieren om een sigil bij je te dragen. Wil je een sigil discreet bij je dragen is je schoenzool een goede plek, ook kan je je sigil zelfs onder een nagellakje schrijven zodat alleen jij weet dat hij er zit.

Je kan er ook voor kiezen om een sigil amulet te dragen, deze sigil kan je zelf op sturen of speciaal voor jou laten maken. 

Welke intentie gebruik jij graag voor sigils?

 

Have a magickal day magickal mind,

xXx Ann


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.