Planeten, Aarde

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 07:00

Mag ik even jullie aandacht voor….. de aarde, het middelpunt van ons universum. Vandaag staat ze extra in de picture in de blog!! De aarde, één van de vele planeten in de melkweg, één van de kleine stipjes die samen het grote universum vormen. En toch is dit ene stipje, deze ene planeet voor ons heel speciaal. 

 

Met haar levende kern en beschermende atmosfeer is de aarde geschikt voor bewoning van ons mensen. De aarde draait op de perfecte afstand om de zon. De maan die de aarde in evenwicht houdt is voor een groot deel verantwoordelijk voor de stabiliteit van ons klimaat. Maar over onze bijzondere maan zullen we later meer vertellen. 

 

Het symbool voor de aarde ⊕ kun je symbool zien voor de vier windstreken, noord, oost, zuid en west. Ook hebben we vier seizoenen, herfst, winter, lente en zomer. 

Voor veel van ons staat het symbool ⊕ voor de 4 elementen waardoor ons leven op aarde mogelijk is. Lucht, Water, Vuur en Aarde. 

 

artwork gemaakt door BeeinBee

 

Deze aarde is ons thuis, onze moeder, de bron van het leven zelf. We kennen haar als Gaia, of als moeder aarde. Al eerder schreef ik een stukje over mijn liefde voor moeder aarde. De post zie je hierboven.

 

Download hier de Aarde printable!

Printable Aarde
Afbeelding – 938.4 KB 72 downloads

Wat is jouw connectie met onze eigen planeet? Wat betekent de aarde voor jou?

 

Have a lovely day, Magickal Mind

Liefs Renske 🌎


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.