Samhain, wat gaan wij doen?

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 20:03

Nog even en het is weer Samhain! Wij kijken er erg naar uit, jij ook? Of had je nog helemaal geen idee wat te doen? In de blog van vandaag kun je lezen wat onze plannen zijn voor Samhain, misschien haal je hier wel wat inspiratie uit!

 

Ann

Met samhain ga ik mijn altaar cleansen en een ritueeltje doen. Daarnaast ga ik vooral voor tijdens en na samhain veel divineren. Zelf vind ik dit de perfecte tijd om met alle verschillende vormen van divinatie bezig te zijn. Zo ga ik tarot kaarten leggen en vooral veel schouwen. Verder ga ik nog even het bos in om een wandeling te maken. 

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

🌿 XxX Ann 🌿

 

Anna

Met samhain ga ik lekker een lange wandeling maken en in contact komen met mijzelf. Daarna ga ik thuis een ritueel doen om meer in contact te komen met mijn voorouders, het huis cleansen en vooral tot mezelf komen.

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

🦋 Love, Anna 🦋

 

 

 

 

Renske

Dit jaar is voor mij een beetje anders als normaal. Gewoonlijk ga ik met mijn kinderen op pad, verkleed naar het Halloweenfeest bij ons in de wijk. Helaas gaat dit niet door dit jaar. 

 

Ik ben van plan om koekjes te bakken en een pompoen te snijden. Ik brand kaarsen en neem een momentje voor mijzelf. Een moment van bezinning en een voorzichtig plan voor het komende jaar. 

 

Wanneer het weer het toelaat zal ik een kampvuur maken. Vuur maakt mij altijd zeer bewust van mijn erfgoed en mijn voorouders. Op de een of andere manier voel ik mij als ik in het vuur kijk heel erg verbonden. 

 

Have a lovely Samhain, Magickal Mind!
Liefs Renske ðŸŒŽ

 

 

Heb jij al plannen voor Samhain? Laat het ons weten in de reacties! Wij zijn benieuwd!

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

Liefs, Ann 🌿, Anna 🦋 & Renske 🌍

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.