Met een dekentje op de bank

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 07:00

Voel jij het ook? 

Die drang om gewoon even lekker met een dekentje op de bank te gaan zitten? 

Lees dan snel de blog van vandaag, incl een mini ritueel

 

Voel jij het ook?

 

Die drang om gewoon even lekker met een dekentje op de bank te gaan zitten. Ik wel hoor, buiten is het koud, nat, en druilerig. Hoe veel ik ook van alle seizoenen en de cyclus van het wiel houd, de herfst is gewoon niet mijn ding. Ik mis de zon, de warmte en de lange dagen. 

 

Maar het voordeel is wel dat je, als je dan toch lekker een momentje voor jezelf hebt gecreëerd, tijd hebt om even een mini ritueeltje te doen. Bijvoorbeeld om lekker op te laden of om een beschermend laagje om je heen te leggen. 

 

Ga even lekker zitten met een kop (kruiden)thee, steek een wierook stokje aan en zeg deze minispell op. Dit mag hardop, maar ook gewoon in jezelf. Ik vind het fijn om deze 3 keer te herhalen. Tijdens het opzeggen van de woorden visualiseer ik dat de rook en geur een beschermend roze laagje om mij heen vormt. Natuurlijk kun je elke kleur gebruiken die voor jou prettig aanvoelt. 

 

Blijf zo lang als je wilt in dit beschermende belletje zitten. Neem het met je mee de rest van de dag, of prik het door en laat het los wanneer je het niet meer nodig hebt. 

Minispell Air 2
Afbeelding โ€“ 198.7 KB 86 downloads

 

Laat je ons weten hoe je dit ritueeltje vindt?

 

๐™ƒ๐™–๐™ซ๐™š ๐™– ๐™ก๐™ค๐™ซ๐™š๐™ก๐™ฎ ๐™™๐™–๐™ฎ, ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™˜๐™ ๐™–๐™ก ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™™!

๐™‡๐™ž๐™š๐™›๐™จ ๐™๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ ๐™š ๐ŸŒŽ

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.