Sterrenbeelden, Weegschaal

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 07:00

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee. 

Wanneer je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober, is jouw sterrenbeeld Weegschaal. De weegschaal is een luchtteken en kunnen het vaak goed vinden met de Ram en Boogschutter.

 

Zoals je al aan de symboliek van de Weegschaal kunt zien, weegt de Weegschaal alles zorgvuldig af. Keuzes en beslissingen worden zorgvuldig, maar ook veelvuldig overwogen. De valkuil hierbij is dat beslissingen maken moeilijker wordt dan het hoeft te zijn of dat het maken van een keuze te ver vooruit wordt geschoven. 

 

Door het vermogen om alles zorgvuldig af te wegen is een Weegschaal wel in staat situaties van verschillende kanten en oogpunten te bekijken. Hierdoor hechten ze veel waarde aan gelijkwaardigheid en harmonie. Ze werken graag samen met andere mensen.

 

De Weegschaal is vaak een grote twijfelaar en wanneer deze wat minder lekker in zijn vel zit bestaat de mogelijkheid dat de Weegschaal gaat twijfelen over eerder goed overwogen gemaakte beslissingen. 

 

Wat zou jij nog meer willen weten over de Weegschaal?

 

𝙃𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙙𝙖𝙮, 𝙢𝙖𝙜𝙞𝙘𝙠𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙣𝙙!

𝙇𝙞𝙚𝙛𝙨 𝙍𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 🌎

Sterrenbeelden Overzicht
Afbeelding – 1.9 MB 38 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.