Renske's lievelings-edelstenen en hun kracht

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 07:00

Hallo Magickal Minds! 

 

Genieten jullie ook van deze zondag? Vandaag laat ik jullie mijn lievelings edelstenen zien en vertel ik wat ze voor mij betekenen.

 

Blauwe Calciet

Dit mooie hart van Calciet kreeg ik van een lieve vriendin. Al lang stond deze steen op mijn verlanglijstje. Maar steeds vond ik er geen die met mij mee naar huis wilde. Ik ben zo blij met deze prachtige steen. 

Voor mij is Calciet de steen voor ontwikkeling, voor motivatie en voor concentratie. Deze steen helpt mijn brein te focussen en informatie op te nemen.

 

Seleniet

In mijn woonkamer staat al geruime tijd een mooie bol van seleniet. Deze bol zuivert de omgeving en zorgt voor een rustige, vriendelijke atmosfeer. Daarbij vind ik de seleniet gewoon zo vreselijk mooi in eenvoud. Ik kan uren naar de  witte, zilveren glimmende laagjes 

seleniet kijken. 

Seleniet is een hele spirituele steen, ze versterkt de heldere gaven en geeft inzicht op een hele kalme manier. 

 

Groene Aventurijn

Met deze steen heb ik een beetje een aparte relatie. Ik ben er dol op, het is ook altijd de eerste steen die ik gebruik of zal aanraden. Omdat deze zo vriendelijk is en werkt aan het versterken van jouw eigen ik. Nu is het dus ook een steen die vaak vanuit mij weer verder verhuist naar een andere eigenaar.

Aventurijn is een steen die werkt op het innerlijke welzijn. De steen werkt kalmerend en rustgevend. Wanneer je last hebt van je omgeving is dit een fijne steen die je vooral laat merken hoe je zelf beter kunt omgaan met je situatie.

 

Malachiet

In 2010 kwam mijn jongste zoon ter wereld met een spoedkeizersnede vanwege een ernstige vorm van zwangerschapsvergiftiging. Sinds die tijd heb ik altijd wel een malachiet in mijn buurt. Ik draag deze in mijn bh, broekzak of in mijn tas met mij mee. 

Malachiet is een krachtige steen die juist op de klachten en restklachten van de zwangerschapsvergiftiging, zoals bijvoorbeeld de hoge bloeddruk een gunstige werking heeft.

 

Galeniet

Mijn nieuwste aanwinst!!

Ik moest deze steen gewoon meenemen tijdens ons weekendje weg. Ik kies mijn stenen meestal op aantrekkingskracht. En deze wilde heel graag met mij mee (of ik wilde deze gewoon heel graag meenemen).

Galeniet werkt heel fijn voor healing en energiewerk en ik wil hem daar binnenkort voor gaan gebruiken. Het is een goed aardende steen die helpt de balans te herstellen.

 

 

Laat je mij jouw favoriete (edel)steen zien?

 

Have a lovely day, magickal mind!

Liefs, Renske 🌎


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.