Renske's spirituele interesses

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 07:00

Neem een kijkje in mijn spirituele leven in de blog van vandaag.

have fun and….

 

 

Vandaag is het mijn beurt om te vertellen over mijn spirituele interesses.

 

Wat ik vooral fijn vind om te doen is mediteren. Dit doe ik bijvoorbeeld in groepsverband op een meditatiedag bij praktijk de Brug in Maassluis. Wat ik prettig vind aan zo een dag is dat de energie heel fijn is en dat het geleide meditaties zijn. In mijn eentje vind ik het vaak lastiger om mij te concentreren en niet af te dwalen. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon heel gezellig zo samen. 

 

Zoals meer mensen ben ook ik dol op edelstenen. Als kind vond ik het al heel bijzonder te kijken naar de edelstenen die mijn ouders thuis hadden staan. Vooral de “grote” amethist geode en het pyriet was favoriet. Tegenwoordig heb ik al een aardige eigen collectie en zijn mijn kinderen en buurkinderen ook al zeer geïnteresseerd.

 

Momenteel gebruik ik ook mijn tarotkaarten weer vaker. De kaarten geven mij inzicht en sturen mijn gedachten en onderbewuste naar waar ik moet kijken. Ze geven mij de focus die ik zelf zo moeilijk kan vasthouden en vertellen me wat ik uiteindelijk kan verwachten.

 

 

Symbolen zoals bijvoorbeeld runen vind ik persoonlijk heel fascinerend.  Hoe 1 symbool 100 woorden kan bevatten. Ik gebruik symbolen voor bescherming in mijn huis. 

 

Ook maak ik graag kleine spreuken om mijn gedachten en energie te focussen op wat ik wil bereiken. De mini-spells die ik zo graag met jullie deel helpen mij hier goed bij. 

 

Verder ben ik mij er bewust van dat alles uit energie bestaat, dat alles magie is. Het leven zelf, het groeien en bloeien van de natuur om ons heen. De seizoenen, de cyclus die zich steeds weer herhaalt. Volle bloei in het hoogseizoen en berusting en bezinning in de winter. De elementen, de kracht die in de verschillen zit. Allemaal nodig in het grote geheel.

 

 

Waar liggen jouw interesses?

 

 Have a lovely day Magickal Mind!

 

Liefs Renske

 

Mini Spell Air
Afbeelding – 208,2 KB 71 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.