Altaar setup

Gepubliceerd op 23 september 2020 om 07:00

Voor veel magickal minds is een altaar het belangrijkste plekje in huis. Als je geluk hebt kun je er zelfs een hele kamer aan wijden. 

Ik vertel je graag alles over hoe je kan beginnen met een altaar opzetten, Enjoy!

In deze blog vertel ik je graag alles over hoe je kan beginnen met een altaar opzetten, zonder teveel regels. Dat vind ik zelf ook niet fijn, wel ga ik je vertellen hoe je dingen kan doen om een fijn spiritueel plekje voor jezelf en je craft te creëren.

Een mooi meubel of plankje.

Denk na over hoeveel ruimte je wilt besteden aan je altaar, Dit kan een plankje zijn, een hoekje van je bureau, een mooi tafeltje of kastje. Het is niet erg om klein te beginnen, een plekje waar je wat mooie stenen kan neerleggen, een kaarsje kan branden en andere magickal spulletjes wilt neerzetten is voldoende. Je kan later altijd nog uitbreiden. Mocht je toch wat groters willen dan is een kastje met opbergruimte heel fijn. 

Dit kastje heb ik gekregen van een vriendin van mijn moeder, hij is echt perfect.  achter het glas zet ik graag wat edelstenen en beeldjes en onderin bewaar ik al mijn kruiden, kaarsjes, oliën en andere spulletjes voor m'n craft.

Wat wil je op je altaar zetten?

Op mijn altaar staan onder andere veel edelstenen, mijn tarot decks, mijn book of shadows, een keteltje en heksen flesjes. Ook heb ik een mooi kaarsenhoudertje en een op- en ontlaad setje edelstenen. Mijn favoriete item is mijn ruwe gouden driehoek edelstenen set, een gouden driehoek is perfect om alle energie aan te spreken en wat mij betreft een must have op je altaar.

Zoals ik eerder al schreef zijn er wat mij betreft weinig regels voor het creëren van je altaar. Wel is het belangrijk dat het een goede vibe heeft, alles wat op je altaar staat heeft invloed op je craft. 

Altaar samenstellen

Nu het leukste gedeelte! Je hebt je plekje gevonden en bedacht wat je er op zou willen zetten. Je kan je altaar gaan samenstellen!

Begin met het reinigen van je ruimte met palo santo of salie, hierna kun je het opvullen met wierook of sweetgrass om de energie weer in balans te brengen. 

Als je gereinigd hebt ben je klaar om alles neer te zetten zoals jij het mooi vindt. 

Have fun!

 

Hoe ziet jouw altaar er uit? Tag ons op social media en misschien posten we jouw altaar wel in onze stories.

 

Have a lovely day, magickal mind!

Liefs, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.