Sterrenbeelden, Maagd

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 07:00

Vandaag een blogpost over het sterrenbeeld maagd en hun eigenschappen!

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je het sterrenbeeld van die maand mee.

 

Ben je geboren tussen 23 Augustus en 22 september? Dan is je sterrenbeeld maagd!

 

Eigenschappen van het sterrenbeeld maagd

 

Maagden houden van een opgeruimde omgeving.

Als maagd functioneer je het beste als alles op orde is. Je houdt van een schoon en opgeruimd huis. In een nette omgeving ben jij op je best.

 

Je bent een perfectionist.

Je kan behoorlijk hoge eisen stellen aan jezelf en anderen. Want als je iets doet, dan doe je het goed. Als het niet lukt om aan die hoge eisen te voldoen dan kun je daar behoorlijk van in de stress raken.

 

De Maagd is een doener

Maagden houden er niet van om lang over dingen te praten. Je komt liever meteen in actie. Maagden stellen zichzelf een doel en werken door tot ze het bereikt hebben.

 

Maagden denken oplossingsgericht

Maagden zijn analytisch ingesteld. Je kunt daardoor makkelijker oplossingen vinden voor problemen waar anderen niet zo snel opkomen.

 

Maagden zijn best gevoelig en emotioneel

Ondanks dat ze het lastig vinden om het te uiten en anderen er liever niet mee lastig vallen. Daardoor kunnen ze vaak koel en afstandelijk lijken. Pas als je mensen goed kent en vertrouwd laat jij je emoties zien.

 

Je hebt een verborgen wilde kant.

Die wilde kant laat je niet vaak zien. Maagden gedragen zich over het algemeen vrij gereserveerd. Maar als ze zich op hun gemak voelen en onder vrienden zijn kunnen ze zichzelf wel eens laten gaan en hun wilde kant tonen.

 

Heb jij het sterrenbeeld maagd? En herken jij je in deze post! Laat het me weten in de reacties!

 

Have a lovely day, magickal mind.

Liefs, Anna 🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.