Anna´s magickal favorites

Gepubliceerd op 6 september 2020 om 07:00

Favoriete spulletjes, wie heeft ze niet? Vandaag deel ik graag een aantal van mijn magickal must haves!

✨ Palo santo en sweetgrass

Twee van mijn favorieten om te reinigen en op te laden. Palo santo reinigt op een zachte manier en sweetgrass vult de ruimte met warme, positieve energie. De ideale combinatie om de energie in huis weer in balans te krijgen.

 

✨ Tarot deck

Een tarot deck is voor mij onmisbaar in mijn practice, mijn favoriete deck is The Light Seers tarot van Chris Anne. Dit super mooie deck heeft prachtige illustraties. Het besteed op een super positieve manier aandacht aan de licht en schaduw kant van onszelf. 

 

✨ Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn voor mij dé manier om extra kracht toe te voegen aan dagelijkse sopjes, de wasmachine of mijn huis. Ik geniet van de geur en unieke eigenschappen van elke olie zijn geweldig om te ontdekken. Elke avond doe ik een paar druppeltjes lavendelolie in mijn aroma diffuser om me te helpen ontspannen en dieper te slapen.

 

✨ Edelstenen en mineralen

Deze was makkelijk natuurlijk, ik ben helemaal gek op edelstenen. Je kan ze voor zoveel dingen gebruiken, van edelsteenwater tot een mooi sieraad.  Wil je weten welke edelstenen mijn favoriet zijn? Dat lees je in deze blogpost!

 

✨ Spell candles

Deze kleine gekleurde kaarsjes zijn perfect om een spreuk of klein ritueel mee te doen. Je kan ze zalven met oliën en elke kleur correspondeert met een intentie. Wil je weten welke kleur waarvoor staat? Lees het in deze blog!

 

Wat zijn jouw favoriete magickal spulletjes? Laat het me weten in de reacties!

 

Have a lovely day, magickal mind!

Liefs Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.