Tools, krachtstok

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 07:00

De krachtstok vind ik een hele fijne tool om mee te werken. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat ik mij verbonden voel met de natuur en met moeder aarde.

 Ik maak mijn krachtstokken graag zelf, maar een stok kopen of krijgen is natuurlijk ook helemaal goed. 

 

Jouw eigen krachtstok kun je gebruiken om je energie te concentreren en te geleiden. Deze tool maakt het makkelijker om je focus op een vast punt te houden en daar de energie te bundelen. Doordat de krachtstok je helpt met focussen en bundelen versterkt deze de energie die je wilt gebruiken. 

 

Wanneer je wat extra hulp kunt gebruiken met aarden is de krachtstok een handige tool. Gebruik de stok om jezelf in verbinding te brengen met moeder aarde. Door de aardse materialen is de krachtstok hier zeer geschikt voor. 

 

De krachtstok wordt ook vaak gebruikt om ruimtes te zuiveren. Laat de krachtstok draaien aan een draadje. Doordat bijvoorbeeld de donkere en lichte kant van deze krachtstok elkaar afwisselen wordt de balans in de ruimte herstelt.

Je kunt de krachtstok ook gebruiken om jezelf te helen door bijvoorbeeld kruiden en edelstenen erin te verwerken. De krachtstok kun je dan vasthouden als extra ondersteuning in een meditatie. 

 

Het bijzondere aan het gebruiken van jouw eigen magische tools is dat ze jouw energie opslaan en met jou verbonden zijn. De tools zullen voelen als een deel van jouzelf en een krachtige aanvulling zijn in jouw ritueel werk.

 

Heb jij al een eigen krachtstok of wil je weten hoe je zelf een stok maakt? Klik hier om de DIY bekijken.


Heb jij al een krachtstok?

๐™ƒ๐™–๐™ซ๐™š ๐™– ๐™ก๐™ค๐™ซ๐™š๐™ก๐™ฎ ๐™™๐™–๐™ฎ, ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™˜๐™ ๐™–๐™ก ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™™!

๐™‡๐™ž๐™š๐™›๐™จ ๐™๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ ๐™š ๐ŸŒŽ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.