Waarom mediteert Anna

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 07:00

Mediteren is voor iedereen anders, in de blog van vandaag vertel ik waarom ik mediteer en hoe ik dat het liefste doe met een brein dat totaal niet gemaakt is om te mediteren

Waarom mediteer ik?

Mediteren is voor mij ontzettend lastig, mijn chaotische ADHD brein heeft altijd maar behoefte aan nieuwe prikkels. Dat maakt het lastig om mij te concentreren. Toen ik aan het nadenken was over wat ik zou schrijven in deze blog viel me wel een iets op. Mediteren lukt mij wel als er water is. Onder de douche, bij een fijn meertje of als ik aan het snorkelen ben in de zee kan ik wel tot rust komen en een klein beetje mediteren. Ik voel rust bij water, het helpt mij om te visualiseren dat het water de energie die ik los wil laten mee neemt.

Ik mediteer vooral om rust in mijn hoofd te krijgen, even alles op orde brengen. Dan ben ik weer klaar voor nieuwe indrukken. Ik vind het fijn om de verbinding te voelen met de natuur, het universum, mijn craft en mezelf. Het helpt me om in het hier en nu te zijn.

Ook mediteer ik vaak na dat ik een ritueel heb gedaan. Als ik mijn intentie duidelijk heb dan mediteer ik daar op om het extra kracht bij te zetten. De grootste magie zit immers in jezelf. Ik denk dat dat het allermooiste van meditatie is. De kracht en tegelijkertijd rust in jezelf vinden.

Meditatie is hoe dan ook een krachtige tool om rust, antwoorden en kracht in jezelf te vinden. Dat zijn denk ik de grootste redenen waarom ik mediteer.

 

Waarom mediteer jij? Laat het me weten in de reacties!

 

Have a lovely day Magickal Mind.

🦋Liefs, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.