DIY Crystal charging station

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 07:00

De meeste mensen hebben wel één of meerdere kristallen maar hoe laad je deze op? In deze blog lees je meer over het maken van een crystal charging station.

Er zijn verschillende manieren om kristallen op te laden. Een crystal charging station is in mijn ogen echt een must-have voor elke edelstenen gebruiker/liefhebber.  Hieronder vind je een lijst van een paar veel voorkomende methodes:

 

  • The Sun-methode: plaats uw kristallen op een laadstation in direct zonlicht. De zon is mannelijk van aard en is de bron van energie geven. Daarom profiteren je kristallen van alle energie die de zon kan geven.
  • The Moon-methode: dit is niet noodzakelijkerwijs het opladen van je kristallen, maar ze reinigen. Het zou best zijn om alle negatieve energie van je kristallen te verwijderen voordat je ze oplaadt. Aangezien de zon een gever is, is de maan vrouwelijk en een ontvanger. Dus laat de kristallen op het laadstation liggen tijdens een volle maan. dit moet worden gedaan in de volledige cyclus van 24 uur zodat uw kristallen volledig worden gereinigd, verfrist en volledig opgeladen.
  • Door middel van andere dingen: Leg bijvoorbeeld uw kristallen bij een seleniet of in een bakje met zout of maanwater. Zorg wel dat de stenen hier geschikt voor zijn.

Hoe maak je een crystal charging station?

Een crystal charging station kan je zelf maken maar je kan er ook één kopen. Bijvoorbeeld HIER 

 

Wat heb je nodig:

  • Een bordje of een bakje. 
  • Salie, palo santo, bijvoet of andere voorwerpen om mee te smudgen/cleansen.
  • Versiersel zoals bijvoorbeeld bloemetjes, glitter, hout etc.
  • Optioneel: vulstof zoals zout, maanwater, koper, edelstenen etc.

 

Wat je gaat doen is je gaat het bordje of bakje versieren zodat het voor jou goed voelt. Hier is geen methode voor.

Als dit klaar is zorg je dat alles droog en schoon is en dan ga je jouw CCS (crystal charging station) cleansen en inwijden zoals jij dat prettig vind. Ik hou er persoonlijk van om het eerst te cleansen en vervolgens een tijdje op mijn altaar te laten staan. Zo voelt het voor mij persoonlijker en beter.

Als dit klaar is is jouw eigen CCS klaar en kan jij hem evt. vullen met een vulstof.

 

Een CCS maken is dus eigenlijk best simpel! 

 

Heb jij een Crystal charging station? Laat het ons weten!

 

Have a lovely day, magickal mind.

🌿 xXx, Ann 🌿


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.