Volle maan, Maanbaden

Gepubliceerd op 3 augustus 2020 om 07:00

Vandaag is het volle maan, ik houd er van! Rond volle maan heb ik altijd wat meer energie en ben ik productiever. Ook houd ik ervan mijzelf eens goed op te laden in het maanlicht. Lees verder over hoe ik dat aanpak.

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt en moesten er wat moeilijkere klussen geklaard worden. Zwaar voor mijn lichaam en zwaar voor mijn geest. Deze volle maan kan ik het dus extra goed gebruiken om eens lekker op te laden. 

 

Om mij voor te bereiden neem ik even goed tijd voor mijzelf. Ik douche uitgebreid en gebruik een kleine spell om alle drama van mij af te laten lopen. Daarna scrub ik mijn huid en was ik mijn haar met kamille zout om mijn lichaam te reinigen. 

Helemaal fris en fruitig kan ik de nacht in om te genieten van het maanlicht. Ik zoek een plekje waar ik zoveel mogelijk magisch maanlicht op mijn huid vang. De energie van de maan zorgt ervoor dat ik meer in contact kom met mijn emoties. Ik zit zo lang mogelijk rustig in het maanlicht. Ik orden mijn gedachten en accepteer mijn emoties. Wanneer ik mij weer helemaal zen voel bedank ik de maan voor haar werking.

 

Hoe is jouw relatie met de maan?

 

๐™ƒ๐™–๐™ซ๐™š ๐™– ๐™ก๐™ค๐™ซ๐™š๐™ก๐™ฎ ๐™™๐™–๐™ฎ, ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™˜๐™ ๐™–๐™ก ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™™!

๐™‡๐™ž๐™š๐™›๐™จ ๐™๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ ๐™š ๐ŸŒŽ

Mini spell, water
Afbeelding โ€“ 76.3 KB 49 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.