Anna's spirituele interesses

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 07:00

In de blog van vandaag vertel ik je graag alles over mijn spirituele interesses. Ook geef ik je graag tips hoe jij kunt ontdekken wat jij leuk vind! Enjoy!

 

 

Toen ik aan het begin van mijn spirituele pad stond was ik compleet overdonderd door alle dingen die ik kon gaan ontdekken. Van edelstenen tot tarot en van pendelen tot bezig zijn met kruiden en alles daar tussen. Mijn spirituele interesses liggen vooral bij de tarot, ik werk graag met tarotkaarten om inzicht te krijgen in mijzelf en bepaalde situaties. Ook werk ik met beschermende magie en reiniging. Ik vind pendelen heel fijn, begin steeds meer over kruiden te leren en probeer mij ook beetje te verdiepen in astrologie.

 

Wat mij heeft geholpen is om te kijken wat mij echt aan trekt, soms komen dingen gewoon op je pad. Zo is het bij mij met pendelen gegaan. Ik wilde weten welke steen ik nodig had op dat moment en de dame in de winkel zei dat je dat heel makkelijk kon doen met een pendel. Wat mij ook heel erg heeft geholpen zijn maandelijkse subscription boxen. Dit is een box waarvoor je je inschrijft en maandelijks een verrassings pakketje ontvangt met spirituele tools, edelstenen en meer. Hierdoor ontdekte ik steeds wat anders en kon ik de dingen die ik niet leuk vond ruilen op facebook groepen of weggeven aan een vriendin.

 

Nu snap ik dat niet iedereen hier budget voor heeft en dat hoeft ook niet. We hebben een leuke ruilgroep opgezet op facebook, klik hier om lid te worden! Ook kun je veel dingen zelf maken met de DIY’s die we elke zaterdag posten. 

 

Ik zou vooral doen wat goed voelt, lees, kijk, luister en voel wat jou aantrekt en steek tijd in het verzamelen van informatie. Dit kun je opschrijven en verzamelen in een mooi boekje zodat je altijd je aantekeningen even door kunt lezen. En wees vooral niet te verlegen om vragen te stellen, wij van Magickal Minds en andere Magickal Minds zijn er voor je. 

 

 

Wat is jouw grootste spirituele interesse?

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

 

🦋Liefs, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.