Sterrenbeelden, het element vuur

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 07:00

Er zijn 12 sterrenbeelden, verdeeld in 4 groepen. Je hebt aarde tekens, water tekens, lucht tekens en vuur tekens. Afhankelijk van wanneer je geboren bent krijg je een sterrenbeeld uit een van deze groepen mee.

 

 

Vandaag vertel ik jullie over de tekens die verbonden zijn met het element vuur. 

Vuur is beweging, het staat nooit stil, zelfs in smeulende resten zit nog genoeg energie om een hele nieuwe brand te veroorzaken. 

 

Zo zit het ook met de eigenschappen die mensen met een vuurteken bezitten. Ze zijn vurig en vol enthousiasme wat erg aanstekelijk kan werken. Maar zoals elk vuur hebben ze wel brandstof nodig om de vlammen gaande te houden, een motivatie om door te blijven branden. Het oplaaien en afnemen van zowel het vuur als enthousiasme kan heel snel omslaan. 

 

Mensen met het vuurteken dragen een groot vertrouwen in de toekomst en het lot met zich mee. Ze handelen instinctief en grotendeels op hun gevoel, waarbij voor buitenstaanders dit gedrag als roekeloos en risicovol gezien kan worden. Terwijl juist dit spontane en enthousiaste gedrag zorgt voor de aanstekelijke werking van het vuur. 

 

 

Met hun passie en inspiratievolle gedrag slepen vuurtekens mensen om zich heen mee de toekomst in, mee naar het lot en mee naar vooruitgang. 

 

Vuurtekens combineren meestal het beste met luchttekens, maar zoals de aarde alle elementen nodig heeft is het in de sterrenbeelden wereld natuurlijk net zo. Daar waar veel van hetzelfde heel krachtig kan zijn, ligt er even zoveel kracht in een gebalanceerd geheel van alle elementen.

 

 

Graag lees ik jullie persoonlijke ervaringen met mensen die het vuurteken dragen in de reacties.

 

𝙃𝙖𝙫𝙚 𝙖 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙙𝙖𝙮, 𝙢𝙖𝙜𝙞𝙘𝙠𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙣𝙙!

🌎 𝙇𝙞𝙚𝙛𝙨 𝙍𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 🌎

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.