Tarot Spreads

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 07:00

Er zijn verschillende manieren om tarotkaarten te gebruiken. Eén van de meest voorkomende manieren is het gebruik van tarot spreads.

 

De manieren om kaarten te leggen

De meest voorkomende manier om kaarten te leggen is het gebruik van tarot spreads.

Bij tarot spreads leg je kaarten op een bepaalde plek neer en stel je daar gericht vragen bij. Hieronder lees je daar meer over.

Een andere manier is om zelf een vraag te bedenken en dan gewoon een kaart neer te leggen. Is het antwoord niet duidelijk of wil je meer inzichten? leg dan een extra kaart voor meer duidelijkheid.

Als je net begint met tarot zijn de spreads een goede manier om te helpen bij het stellen van vragen. Een losse kaart leggen is echter misschien wel een betere manier. Hierdoor leer je de kaarten 1 voor 1 kennen en hoef je ze niet aan elkaar te koppelen.

Tarot spreads

Een van de meest voorkomende tarot spreads is verleden, heden en toekomst.

Deze 3 kaarten legging kan je ook gebruiken voor andere vragen bijvoorbeeld: situatie, oplossing, uitkomst of verlangen, obstakel, oplossing of omarm, accepteer, laat los.

Als je 1 van de kaarten niet goed begrijpt kan je altijd een extra kaart trekken.

 

Voordat ik bezig ga met een tarot deck doe ik altijd eerst de ‘leer je tarot deck kennen’ spread, deze vind je ook in de printables. Zo krijg je een beter idee over jouw relatie met jouw tarot deck.

 

Ben je niet zeker van een situatie of weet je niet goed wat je moet doen? dan gebruik ik wel eens de voordelen/nadelen spread. Hierbij leg je twee kaarten die je meer inzicht kunnen geven in de voor of nadelen van een keuze. Deze spread kan je toepassen op verschillende situaties, bijvoorbeeld de voor of nadelen van een baan, verhuizing of zelfs welke blogpost je moet lezen ;)

 

Tarot spread 1
Afbeelding – 90.4 KB 70 downloads
Tarot spread 2
Afbeelding – 94.2 KB 64 downloads
Tarot spread 3
Afbeelding – 114.9 KB 63 downloads

 

Welke spreads gebruik jij het meest?

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

xXx, Ann 🌿


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.