Edelstenen onder je kussen

Gepubliceerd op 25 juni 2020 om 07:00

Er zijn verschillende redenen waarom je een edelsteen onder je kussen kan plaatsen, bijvoorbeeld om goed te slapen, om je dromen te onthouden en nog vele anderen.

Maar welke stenen zijn en beste en waarvoor gebruik je ze?

 

Waarom onder je kussen?

Een persoon slaapt gemiddeld 8 uur. Deze 8 uur laad je je lichaam op en verwerk je je dag, hier kunnen edelstenen bij ondersteunen.

 

Als je beter wilt slapen, dromen wilt onthouden of beschermd worden tegen nachtmerries is het een goede plek omdat ze edelstenen zo altijd dichtbij je zijn.

 

Slaap je niet op een kussen of ben je bang dat ze kapot gaan? Dan is naast je bed, eventueel op een nachtkastje, ook een goede plek.

Welke stenen zijn geschikt?

Persoonlijk zou ik altijd gaan voor trommelstenen omdat deze glad zijn en niet snel breken. Een mooi cluster is erg zonde omdat deze veel breekbaarder is.

 

De soort steen die je gebruikt licht aan je intentie. Hier onder vind je een lijst met veel voorkomende edelstenen.

 

Seleniet

Reinigt jouw energie waardoor je je meer in balans voelt tijdens en na het slapen. Het helpt ook om jouw aura te cleansen.

Fluoriet

Kan ondersteunen bij lucide dromen en zorgt voor mentale balans. Daarnaast kan fluoriet ondersteunen bij het sneller in slaap vallen.

Amethist

Beschermd tegen negatieve energieën en kan ondersteunen bij out-of-body ervaringen en lucide dromen.

Maansteen

Kan zorgen voor een kalme sfeer en ondersteunen bij het rustig slapen.

Rookkwarts

Kan ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen. Daarnaast heeft het een kalmerende energie waardoor je sneller in slaap zou kunnen vallen 

 

 

Welke edelstenen gebruik jij onder je kussen? Laat het ons weten!

 

Have a lovely day, Magickal Mind.

 

🌿 xXx, Ann 🌿

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.