DIY Bloemenkroon maken

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 07:00

Hallo allemaal, Vandaag hebben we voor jullie deze super leuke DIY - Hoe maak ik een bloemenkrans!

 

 

Binnenkort is het Litha, midzomer en hoe leuk is het dan om een zelfgemaakte bloemenkrans te dragen. Voor de DIY heb ik er voor gekozen materiaal te gebruiken wat dichtbij huis te vinden was.  

 

Mijn uitgebloeide blauwe regen moet gesnoeid, dus daar kon ik met alle liefde een paar takken van krijgen. De zevenblad is onuitputtelijk, maar stiekem houd ik wel van dit eigenwijze plantje. Ik heb gras pluimen geplukt die midden op het voetpad groeiden, deze moeten helaas toch binnenkort plaats maken voor een nieuw tuinpad. 

 

De rozenboog bij mijn ouders groeit dit jaar zo vreselijk mooi dat ik daar wel een paar roosjes van af kon plukken. En de mooie paarse bloemen groeien dit jaar zo uitbundig dat ik er wel een paar van moest nemen. 

 

Een passiebloem, zo speciaal, maar hij groeit zo mooi tegen de zijkant van het huis waar ik ben opgegroeid. Met liefde geplant door mijn broer. Dit jaar zullen weer zoveel vogels blij zijn met de vruchtjes.

 

Met veel plezier heb ik deze krans gevlochten en het proces op de foto gezet voor jullie. 

 

Litha Diy Bloemenkrans
PDF โ€“ 1.2 MB 106 downloads
Litha Diy Bloemenlijst
PDF โ€“ 2.2 MB 72 downloads

 

Ik ben zo benieuwd naar jullie creaties, laten jullie het ons zien?

 

๐™ƒ๐™–๐™ซ๐™š ๐™– ๐™ก๐™ค๐™ซ๐™š๐™ก๐™ฎ ๐™™๐™–๐™ฎ, ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™˜๐™ ๐™–๐™ก ๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™™!

 

๐ŸŒŽ ๐™‡๐™ž๐™š๐™›๐™จ ๐™๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ ๐™š ๐ŸŒŽ


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sammy
een jaar geleden

Super leuk Renske, als ik er tijd voor heb dan ga ik er 1 maken๐Ÿ˜

Renske
7 maanden geleden

Super, ik ben benieuwd!