Sterrenbeelden, het element water

Gepubliceerd op 15 juni 2020 om 07:00

in deze blog ga ik jullie wat meer vertellen over sterrenbeelden die bij het element water horen.

 

Water sterrenbeelden: Vissen, Kreeft en Schorpioen

 

Wanneer je naar jouw birth chart kijkt kun je zien hoe vaak je een water sterrenbeeld tegenkomt. Kom je deze vaak tegen? Dan herken jij je vast in wat ik je hier onder ga vertellen!

 

Kom je minder vaak water sterrenbeelden tegen? Dan begrijp je vaak emoties van jezelf en anderen minder makkelijk.  Je vertrouwt dan ook eerder op je hoofd dan op je emoties.

 

Jij zal je waarschijnlijk minder herkennen in de volgende punten, maar toch is het zeker de moeite waard om verder te lezen, want de kans is groot dat iemand in jouw omgeving zich hier wel in herkend.  Of dat je mensen in jouw omgeving hier in herkent. 

 

Water sterrenbeelden zijn vaak emotioneel en intuïtief.  Ze laten zich meestal leiden door hun emoties. 

De emoties van Water tekens zijn intens.  Ze gaan van heel high naar heel low en weer terug. Hierdoor voelen zij zich soms niet begrepen door anderen. Ze trekken daarom al snel naar andere water tekens toe, omdat die emoties op dezelfde manier ervaren en zij zich daardoor sneller begrepen voelen.

 

 

Watertekens zijn loyaal en bouwen makkelijk en snel, diepgaande, relaties op met anderen. 

Hetzelfde als met hun emoties zijn, voelen zij hier ook heel intens. Wanneer ze van je houden houden ze veel van je en wanneer ze je haten heb je een probleem.

 

Watertekens zoeken vaak mensen op die zij kunnen helpen. Het zijn echte healers die vaak het gevoel hebben dat ze andere moeten helpen of begeleiden. Ze hebben dan ook een groot inlevingsvermogen.

 

Om te ontsnappen aan alle intense, soms verwarrende, emoties gebruiken watertekens hun fantasie. De fantasie van Watertekens is groot, daardoor kunnen ze makkelijk verdwalen in hun eigen wereld.

 

Dit kan heel positief zijn maar ook negatief. Watertekens zijn namelijk gevoeliger voor verslavingen omdat zij zo even weg kunnen uit de realiteit die voor hun soms iets te overweldigend wordt.

 

Watertekens zijn ook gevoeliger voor depressies omdat zij hun emoties niet altijd durven te uiten omdat zij anderen hier niet mee willen belasten. Het opkroppen van deze heftige emoties kan voor problemen zorgen.

 

 

Watertekens zijn zoals hierboven genoemd erg loyaal, ze zijn dus perfecte vrienden!

Het nadeel hiervan is wel dat zij mensen die een negatieve invloed op hen hebben niet snel in de steek zullen laten. Dit kan ook leiden tot nare situaties.

 

Deze sterrenbeelden kunnen hun kwaliteiten inzetten voor heel veel dingen zoals scrying en healing. Ze zijn van nature verzorgend en zouden dus ook heel goed zuster, begeleider of leraar kunnen worden.

 

 

Herken jij jezelf of iemand anders hierin? laat het ons weten!

 

Have a lovely day, magickal mind.

 

🌿 Love, Ann 🌿


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.