De Zienersgaven, helderruikend

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 07:00

Helderruikend of Clairsalience, is net zoals helderziend, alleen dan met geur. In deze blog ga ik je uitleggen wat het is en mijn eigen ervaringen vertellen! 

 

Wat is helderruikend?

Als je helderruikend bent dan kan je energieen omzetten in geur. Je kan bijvoorbeeld een geur van een persoon ruiken als diegene aan je denkt. misschien kan je het zelfs ruiken als iemand ziek is.. of bijvoorbeeld als iemand die al overleden is bij je langs komt kan je dit ruiken, je ruikt dan de energie dus de geur is niet aanwezig voor andere mensen zonder deze gave!

Hoe kan je geur nog meer gebruiken?

Je kan geur gebruiken om bepaalde emoties te ‘triggeren’ bijvoorbeeld elke keer als je gaat mediteren dezelfde geurkaars of incense gebruiken. Dit kan je helpen om in de mindset te komen. Zo zou je bijvoorbeeld een kom met lavendel en rozenblaadjes bij je bed kunnen zetten, als je dan lekker in bed kruipt en de geur lavendel ruikt ga je dat associëren met slaap en kan het je helpen met in slaap vallen.

 

Mijn persoonlijke ervaring: 

Zo’n half jaar geleden kwam ik er achter dat niet iedereen een geur naar boven kan halen als ze er aan denken.

Zo was ik aan mijn partner aan het uitleggen wat een kersenpit is en vervolgens rook ik een sterke geur van een net opgewarmde kersenpit zak. 

Ook heb ik vaak dat als iemand het via chat over bijvoorbeeld brownies heeft dat ik gelijk brownies ruik.

Ik ben zelf nog redelijk nieuw hier mee en ben nog bezig om mijn krachten hier in sterker te maken maar het is zeker een mooie gave om te hebben!

 

naast helderruikend kan je ook helderwetend, heldervoelend, helderziend of zelfs helderhorend zijn. hou onze blogs in de gaten om meer te leren over deze topics!

 

 

Ben jij helderruikend? Of helderziend? Deel het in de comments!

 

Have a lovely day, magickal minds!

🌱x Aïsha 🌱


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.