Hekserij in de buitenlucht

Gepubliceerd op 28 mei 2020 om 07:01

Buiten zijn is erg gezond en makkelijk te combineren met hekserij. Je hebt er vaak niet veel tools voor nodig en kan overal waar je wilt. In deze post ga ik je meer vertellen over een paar simpele witchy dingen die je buiten kunt doen.

 

Wat kan je buiten doen?

Het makkelijkste om buiten te doen is mediteren, zoek een rustige plek op waar je lekker kan zitten, pak er eventueel een muziekje of een guided meditation bij en zweef lekker weg.

Ook zou je bijvoorbeeld je spells voor de volle maan buiten kunnen doen, zoek weer een lekker rustig plekje op waar je de maan kan zien, trek eventueel een cirkel en ga aan de slag! 

 

Zelf vind ik het heerlijk om buiten in het gras mijn tarot kaarten te lezen. het liefste ga ik zitten met m’n (blote) voeten in het gras, een paar belangrijke kristallen om me heen, ik trek een kaart of leg een spread uit en daarna  schrijf ik het op in m’n boekje om later eventueel terug te lezen.

Waarom buiten?

Buiten zijn is natuurlijk super gezond, je bent dichter bij de natuur en persoonlijk vind ik het makkelijker om me te aarden. 

Bomen knuffelen.

Je hoort er vaak over, maar wat is het? En waarom zou je een boom knuffelen?

Bomen verbinden de aarde met de lucht en ze staan sterk in de grond met hun wortels.

Contact hebben met een boom zou je kunnen helpen met jezelf aarden, het kan helpen met je negatieve energieën los te laten  en je te verbinden met de natuur. 

 

Hoe knuffel je een boom?

Er zijn meerdere manieren om een boom te knuffelen, je kan blijven staan en je armen om de boom heen kunnen slaan. Je kan op de grond gaan zitten en beide je armen en benen om de boom heen wikkelen. Of je kan je handen voor je op de boom zetten.

Energieën los laten via de boom

Zoek de juiste boom voor jou, een die je heel mooi vind of bijvoorbeeld je geboorteboom. Zoek contact met deze boom en knuffel haar, visualiseer een stroming met energie die door jou heen loopt en de boom in. Volg de stroming de boom in, naar beneden door de stam heen, de wortels in en zo de aarde in, laat de negatieve energieën los. Visualiseer dan een stroming van energie die vanaf de bladeren, door de takken, de stam door gaat jouw lichaam in, voel de positieve energie je lichaam in stromen. 

 

 

Wat vind jij fijn om buiten te doen? laat het ons weten in de comments.

 

Have a lovely day, Magickal Mind!

🌱x Aïsha 🌱


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.