Uit de bezemkast komen

Gepubliceerd op 28 mei 2020 om 07:00

In deze blog gaan we het hebben over uit de bezemkast komen! Spannend!

 

 

Voor veel heksen is het een bijzonder moment, zelfs ik ben nog niet helemaal uit de bezemkast. Ik kies hier bewust voor, omdat hekserij voor mij een heel persoonlijk onderwerp is. Ik voel me redelijk kwetsbaar als ik erover praat met anderen. Ook vind ik dat er aan het woord heks nog een aardig stigma hangt. Mensen moeten vaak lachen en maken opmerkingen als je verteld dat je je met hekserij bezighoudt. Deze dingen helpen natuurlijk ook niet mee met uit de bezemkast komen.

 

Ik denk dat uit de bezemkast komen ook helemaal niet hoeft als je het niet wilt. Ik vertel bijvoorbeeld gewoon dat ik me graag bezig houdt met edelstenen, kruiden en natuur. Soms grap ik dat ik graag 5 meter boven de grond zweef. Vaak als je er zelf heel luchtig over doet dan vinden anderen het ook normaal. Als mensen meer interesse hebben dan vragen ze wel door en laat ik vallen dat ik mezelf heks voel. 

 

Als je er nou wel heel graag uit wilt komen is dat natuurlijk ook heel fijn, of je het nou met kleine stapjes doet of het gelijk van de daken schreeuwt. Doe vooral wat goed voelt.

 

Voor nu neem ik kleine stapjes uit de bezemkast en denk ik dat het niet lang meer gaat duren tot ik er echt uit ben. Aangezien ik nu deze post schrijf en met mijn foto op de site van Magickal Minds sta. ;)

 

 

Ben jij al uit de bezemkast? Laat het weten in de reacties!

 

Have a lovely day, Magickal Mind.

🦋Love, Anna🦋


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
een jaar geleden

Ik ben nog niet uit de bezemkast. Misschien als ik wat langer bezig ben dat ik wel ui de bezemkast kom maar voor nu nog niet.

Anna
een jaar geleden

Hey Kelly!
Ik ben ook niet overal uit de bezemkast, lekker je eigen tempo aanhouden. Komt allemaal goed 😊

Have a lovely day, magickal mind.

Liefs, Anna 🦋