Anna´s eerste spreuk

Gepubliceerd op 21 mei 2020 om 07:00

Mijn eerste spreuk weet ik nog heel goed. Of je het echt een spreuk kan noemen weet ik niet, maar zo voelde het wel!

 

 

Mijn vriend en ik woonden in een heel lief huisje midden in het bos, het was echt een magische plek om te wonen. ‘s nachts waren de sterren super goed te zien en we zijn vaak een stukje gaan lopen om de volle maan te bewonderen. Helaas zaten er ook een aantal nadelen aan het huisje. Het was een tijdelijke woning, redelijk klein en ook wat aan de dure kant voor ons budget. Ook voelde het niet echt als thuis, daarom wilde ik dolgraag een ander huisje. 

 

Zoals niemand echt ontgaan is is de huizenmarkt ontzettend overbelast, een huis vinden klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is.

Dus besloot ik mijn wens een extra zetje te geven, na wat onderzoek op verschillende sites en facebook groepen besloot ik met volle maan een ritueel te doen.

 

Ik weet nog goed dat ik best zenuwachtig was, maar ik voelde me super sterk! Ik ging dit doen! Ik verzamelde mijn favoriete edelstenen, op dat moment amethist, bergkristal en rozenkwarts, ook wel bekend als ‘de gouden driehoek’. Maakte een fijn plekje in het maanlicht met veel kaarsen en dacht aan mijn wens. Na een tijdje schreef ik deze wens op een briefje, stopte al mijn intentie erin en verbrandde het briefje. Ik vertrouwde mijn wens toe aan het universum en liet het los. Dit hielp mij de stress van elke dag zoeken en reageren los te laten en vertrouwen te hebben in het proces. 

 

Na een paar weken kregen we een telefoontje van de woningbouwvereniging. Wij mochten op gesprek komen voor een woning! Wat spannend! Het kon geen toeval zijn, de woning was officieel voor 65+ en wij waren de 7e in de rij. Iedereen die voor ons was had geweigerd, zag de verhuizing toch niet zitten of de papieren niet op orde. Ik geloof echt dat mijn spreuk hier aan heeft bijgedragen. En nu zit ik dit te schrijven vanuit ons nieuwe thuis. Een fijn huis, vol warmte, liefde en ruimte om nieuwe herinneringen te maken.

 

 

Heb jij al eens een spreuk gedaan? Laat het weten in de reacties!

 

Have a lovely day, magickal mind.

 

🦋Love, Anna🦋

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Lily
een jaar geleden

Hey Anna, wat leuk dat je dit deelt! Het is net een soort kort sprookje, als je het leest. Ik zag het helemaal voor me. :)
Zelf heb ik nog nooit een spreuk gedaan! Maar ik werk wel al een aantal jaar met the law of attraction.
Groetjes!

Anna
een jaar geleden

Hey Lily!
Leuk om te lezen dat je het helemaal voor je kon zien.
Law of attraction lijkt me ook super interessant, Elise is daar veel mee bezig.

Zoals je leest hoeft een spreuk helemaal niet ingewikkeld te zijn, ben benieuwd of je het een keer gaat proberen ;)

Have a lovely day, magickal mind.

Love, Anna